marți, 28 iulie 2009

W-end




Foto Alex Nicodim

Citeste mai mult...

vineri, 24 iulie 2009

Denver - Ultimul dinozaur!

Aveam 4-5 ani cand ma uitam la Denver! Melodia din desenul asta este cea mai veche melodie pe care imi amintesc sa o fi invatat!
Stateam la gradinita, furam chitara de plastic din vitrina si, impreuna cu cel mai bun prieten al meu cantam Denver, ultimul dinozaur!
Azi, ne-am gandit amandoi ca acea chitara a avut ceva magic. Dupa 20 de ani, inca suntem cei mai buni prieteni!


Citeste mai mult...

luni, 20 iulie 2009

W-end






Foto Cristi Preda

Citeste mai mult...

miercuri, 15 iulie 2009

Contrast

Ce te faci cand mai multi dintre prietenii tai se nimeresc in jurul tau la o masa si, inevitabil, se cunosc? Buni sau rai sunt prietenii tai, te intelegi bine cu ei si, poate nu o data, te-au scos din rahat atunci cand nimeni nu avea de gand.
Ce te faci cand contrastul este atat de puternic incat intr-o parte a mesei prietenii tai vorbesc despre "vizete, pachete si zilele petrecute la parnaie", iar in partea cealalta, un alt grup de prieteni, la fel de buni, vorbeste despre "ultima carte citita si despre viitoarea intalnire la o noua piesa de teatru"?
Chiar daca iti impui sa treci peste moment fara scrupule, n-are cum sa nu te incerce macar un mini-sentiment de disconfort! Si totusi... de ce ne-ar fi rusine de cei alaturi de care am crescut, ne-am maturizat sau am petrecut atatea momente frumoase?
Sa nu mai fim ipocriti!

Citeste mai mult...

miercuri, 8 iulie 2009

Heal the World! Make it a better place!



Cocaina legala frate! Da! Visul majoritatii tinerilor, din vremea in care se facea after la Malibu si, probabil, pana cand Goblin nu va mai mirosi a igrasie!
Si totusi... "nerecomandata consumului uman"

Ce-o fi fost in capul astora care au hotarat sa dea liber la comercializarea substantelor "psihoactive halucinogene"? Nu sunt tot droguri? Nu au acelasi efect nociv asupra creierului? Nu cumva, fiind facute sa aiba acelasi efect ca drogurile interzise, noile substante aparute pe piata sunt mai toxice si mai nocive decat cele "oldfashion"?

Charge+ este paralela legala a cocainei. Continand Vitamina C, Magneziu, Creatina, Amestec de Amino Acizi, Dextroza Monohidrata, Vitamina B6, Cafeina, Amestec de ierburi, Hoodia si Minerale, acest praf este consumat pe banda rulanta de amatorii de senzatii, replica lor fiind una pe cat de socanta, pe atat de adevarata: "E mai ieftin, e legal si are un efect identic cu Coca".
Totusi, produsul este prezentat de vanzatori intr-o cu totul alta sfera decat este el comercializat.

"Folositi acest produs ca sare de baie intr-unul din acele momente rare de relaxare sau in timpul bailor curative pentru combaterea racelii. Elimina senzatia de nas infundat, datorita mirosului placut ce il degaja. Doza minima recomandata 0.2g de persoana. Folositi cu responsabilitate!"

sau

"ATENTIE
INTERZIS PERSONELOR SUB 18 ANI!
PRODUSUL NU ESTE RECOMANDAT CONSUMULUI UMAN!
ACEST PRODUS NU ARE VALOARE MEDICALA ATESTATA!"

Sa nu-ntelegeti ca eu sunt un sfant! Nu am o problema cu cei care trag cocaina, fumeaza iarba sau folosesc substitutele astea de la Spice-Shop. Chiar stiu ca se distraza mai intens decat restul! Doar ca, daca as avea un copil si as stii ca-i sunt la indemana, legal, astfel de substante, as face tot posibilul sa dispara.
Plecand de la ideea asta nu-mi explic cum au hotarat niste oameni maturi, probabil care au si copii pe acasa, ca astfel de substante ar trebui legalizate.

Citeste mai mult...

joi, 2 iulie 2009

M-am gandit la o idee!

Expresia din titlu este luata, cu drepturi de autor, de la un prieten de-al meu. N-as putea sa mi-o asum:)
Asa:

Cum s-or fi hotarat astia, batranii neamului, sa foloseasca forma de treaz, treji, treze? E ciudat rau! Cu gandul asta am ajuns la viteaz, viteji, viteze. Mi se pare foarte tare:)
Cred ca de-aia nu exista (sau sunt foarte rare) femei curajoase pana peste cap. Cum sa faci o prezentare de lupta? Parca-l si vad pe Baiazid venind la Mircea cel Batran: Avem o armata cu 5 viteze!
Ba esti nebun? Esti tare ma!

Citeste mai mult...