miercuri, 13 aprilie 2011

#Cesidorescbarbatii si ce primesc femeile!

Ma gandeam sa dorm putin dupa-amiaza, dar m-a intrigat contrastul asta dintre #cesidorescbarbatii si ce vad femeile #irezistibil la un barbat.

Intotdeauna m-am simtit in apogeul masculinitatii mele atunci cand am descoperit punctul slab al unei femei, acea slabiciune catre sexul opus pe care daca o speculezi (evident, daca o descoperi si daca o poti specula), femeia te va ridica in slavi si vei deveni, chiar daca nu pentru mult timp, barbatul ideal. Pentru destul timp, insa, ca o relatie sa se inchege.


Spre diferenta de barbati, care sunt ceva mai pretentiosi, dar, cu toate acestea, mai usor de pacalit cand vine vorba de femeia ideala, femeile, in functie de educatie, statut social sau prieteni, au o slabiciune catre o anumita latura a sexului tare. Pentru ele nu conteaza daca un barbat nu are 70% dintre calitatile "barbatului perfect", daca printre cele obisnuite se gaseste acea latura fata de care ele sunt sensibile. Chiar daca au principii conform carora iubitul lor trebuie sa fie cel putin dragut si inteligent sau cel putin destept si cu bani, sociabil si cultivat etc., ele cad imediat in mrejele tipului care "scoate din maneca" acea latura la care ele sunt sensibile.

Fie ca este vorba despre tipul glumet, sociabil, inteligent, descurcaret, nonconformist, excentric, extremist, negativist, optimist sau ce calitati mai vreti voi sa adaugati, femeile aleg, voluntar sau nu, sa uite de standarde si sa fie convinse ca respectiva latura le va suplini pe restul, iar de multe ori chiar asa se intampla, fluxul de entuziasm pastrandu-se pe masura ce acea latura se perfectioneaza in jurul acelei singure femei.

Pe de alta parte, chiar daca atunci cand te intrebi #cesidorescbarbatii primele ganduri sunt bere, fotbal si streaptease, cand vine vorba despre ce-si doresc ei de la femei, probabil ca principalul lucru este chiar fericirea acestora. Chiar daca este vorba doar de iubita sau de iubita si amante deopotriva, ei intalnesc multumirea interioara atunci cand partenerele lor sunt entuziasmate de actiunile barbatului, fie ca ele se manifesta pe plan fizic sau emotional.

Eu cred ca inteligenta face un barbat #irezistibil si cred ca un astfel de barbat stie ca ceea #cesidorescbarbatii este fericirea femeilor

Despre #cesidorescfemeile si care e calitatea care face o femeie #irezistibila, in numarul viitor... :) (glumesc)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire