miercuri, 8 iulie 2009

Heal the World! Make it a better place!



Cocaina legala frate! Da! Visul majoritatii tinerilor, din vremea in care se facea after la Malibu si, probabil, pana cand Goblin nu va mai mirosi a igrasie!
Si totusi... "nerecomandata consumului uman"

Ce-o fi fost in capul astora care au hotarat sa dea liber la comercializarea substantelor "psihoactive halucinogene"? Nu sunt tot droguri? Nu au acelasi efect nociv asupra creierului? Nu cumva, fiind facute sa aiba acelasi efect ca drogurile interzise, noile substante aparute pe piata sunt mai toxice si mai nocive decat cele "oldfashion"?

Charge+ este paralela legala a cocainei. Continand Vitamina C, Magneziu, Creatina, Amestec de Amino Acizi, Dextroza Monohidrata, Vitamina B6, Cafeina, Amestec de ierburi, Hoodia si Minerale, acest praf este consumat pe banda rulanta de amatorii de senzatii, replica lor fiind una pe cat de socanta, pe atat de adevarata: "E mai ieftin, e legal si are un efect identic cu Coca".
Totusi, produsul este prezentat de vanzatori intr-o cu totul alta sfera decat este el comercializat.

"Folositi acest produs ca sare de baie intr-unul din acele momente rare de relaxare sau in timpul bailor curative pentru combaterea racelii. Elimina senzatia de nas infundat, datorita mirosului placut ce il degaja. Doza minima recomandata 0.2g de persoana. Folositi cu responsabilitate!"

sau

"ATENTIE
INTERZIS PERSONELOR SUB 18 ANI!
PRODUSUL NU ESTE RECOMANDAT CONSUMULUI UMAN!
ACEST PRODUS NU ARE VALOARE MEDICALA ATESTATA!"

Sa nu-ntelegeti ca eu sunt un sfant! Nu am o problema cu cei care trag cocaina, fumeaza iarba sau folosesc substitutele astea de la Spice-Shop. Chiar stiu ca se distraza mai intens decat restul! Doar ca, daca as avea un copil si as stii ca-i sunt la indemana, legal, astfel de substante, as face tot posibilul sa dispara.
Plecand de la ideea asta nu-mi explic cum au hotarat niste oameni maturi, probabil care au si copii pe acasa, ca astfel de substante ar trebui legalizate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire