marți, 3 mai 2011

S-a stricat Vama, frate...

De cate ori nu ati auzit sau spus replicile "S-a stricat vama" sau "Hi5-ul s-a mutat pe facebook"? Eu le-am auzit de m-am saturat, asa ca am incercat sa le-nteleg si am concluzionat ca sunt afirmatiile unor trend-setteri! Niste trend-setteri frustrati.
Ma voi focusa pe "Hi5-ul s-a mutat pe facebook", modul utilizatorilor vechi din onlineul romanesc (carora le adresez acest post) de a spune ca mediul lor preferat a fost invadat de cocalari.

Pentru ca au fost marginalizati inca de atunci de cand erau copii, pasiunile lor fiind catalogate ca fiind defecte, acesti trend-setteri au impresia ca sunt niste extremisti si ca tot ceea ce le place lor nu trebuie sa le placa si altora si ca tot ceea ce ei inventeaza trebuie sa evolueze in paralel cu societatea, insa niciodata integrat in activitatile comune ale marilor mase

Astfel, voi, cei care spun atat de des si obositor ca "Hi5-ul s-a mutat pe facebook!", trebuie sa va dati seama ca internetul este the new shit (dar cred ca asta stiti deja) si ca voi, Da VOI!, sunteti cei care deschid calea celor mai misto chestii din lumea asta online! In online voi veti fi tot timpul cei care vor sta primii in fundul gol in Vama si intotdeauna veti fi trend-setteri pentru marile mase. Veti fi trend-setterii care trebuie sa accepte ca lumea online nu este un drum paralel cu societatea la care au dreptul doar absolventii de la Politehnica, ci o expeditie (poate chiar o aventura daca sunteti genul ala incuiat de geek) la care voi ocupati primele locuri dintre cele 2 miliarde deja existente.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire