marți, 8 martie 2011

La multi ani, voua!

Chiar daca toti haterii vor spune ca daca vrei sa-i demonstrezi mamei, iubitei, fiicei sau amantei ca o iubesti o poti face in fiecare zi, uite ca n-o faci, iar daca o faci, astazi ai toate motivele sa o faci de doua ori mai bine decat de obicei!



Ma bucur ca exista 8 martie! E ziua in care, in fiecare an, femeile din jurul meu emana atata energie pozitiva, incat am impresia ca am un buton de on/off prin care le pot activa zambetul si cheful de viata. De fiecare data cand trec, de 8 martie, pe langa o femeie care zambeste, ma gandesc ca si eu sunt "vinovat" de zambetul ei. Ma gandesc ca fac parte din echipa "adversa", cea care este responsabila de rezultatul pozitiv al zilei.

Astazi ma bucur! Ma bucur de gandul ca o voi strange in brate pe mama, asa cum o faceam atunci cand eram copil, ma bucur de gandul ca sora mea va zambi din spatele petalelor florilor primite, la fel cum o facea in copilarie, atunci cand era premiata la scoala si ma mai bucur de gandul ca imi voi "sufoca" iubita cu saruturi, pana cand gadilatul lor ii va transforma surasul in hohote de ras.

La multi ani voua, femeilor care imi influenteaza viata!

3 comentarii:

Blogger Cristina a spus...

Ce suflet esti si tu mai Alex... :X

8 martie 2011 la 11:02  
Blogger alexymsg a spus...

Cristina, multumesc! Mi se mai intampla, uneori:) Totusi, sunt tare curios care Cristina esti:D

8 martie 2011 la 17:50  
Blogger Cristina a spus...

@CristinaC Cristina :P

11 martie 2011 la 16:48  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire