joi, 17 martie 2011

Melodiile mele preferate din filme

Mi-a luat ceva sa onorez leapsa pornita de echipa Utv si predata mie de Lucian Marin, insa, ca dovada, mi-am scormonit putin prin memorie si am reusit sa sustrag si sa prezint cateva soundtrakuri reusite.

1. Sa-ncepem nationalist, cu "batranul" Gheorghe Zamfir, care m-a pus in nenumarate randuri pe repeat, zile intregi, cu melodia "The lonely shepherd"2. Probabil ca melodia care ma trece prin toate starile si care imi da toate frisoanele posibile si imposibile de fiecare data cand o ascult, soundtrackul filmului Requiem for a dream, este cea mai reusita compozitie si, de asemenea, cea mai potrivita pentru un film de asemenea calibru.

De notat faptul ca imi plac ambele variante: "Lux Aeterna" si "Requiem For A Tower Mvt. IV", pe care le gasiti aici3. Aici probabil ca ar intra Eminem, Lose yourself, insa ar spune cei de la Utv ca m-am inspirat din topul lor, asa ca o sa ma rezum la una dintre primele mele melodii preferate, Blaze of glory, care se regaseste pe coloana sonora a filmului Young Guns II si care, probabil, nu are nevoie de nicio prezentare


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire