joi, 7 aprilie 2011

Drumul Mingii! Pasiune pentru fotbal!

Astazi i-am auzit vorbind despre fotbal pe Bumbescu, Orac, Cartu, Belodedici si Camataru si am trait, pentru a doua oara intr-o singura saptamana un sentiment extraordinar. Am simtit cum cineva vorbeste cu pasiune despre pasiunea sa, asa cum in urma cu doua zile i-am vazut pe Hagi, Dorinel Munteanu si Dan Petrescu, in timp ce stateau la pescuit, in cantonament, vorbind despre meciurile pe care Nationala urma sa le dispute la acea vreme.




De-a lungul timpului, datorita joburilor din domeniul sportiv, am avut ocazia sa ascult multe povesti, neoficiale, de-ale unor mari gazetari si fotbalisti, iar de fiecare data am regretat ca pauza de tigara sau evenimentul cu ocazia caruia eram receptorul povestilor se incheiau prea devreme.

Astazi, cand Sorin Cartu il ironiza atat de amuzant pe Rodion Camataru sau cand Dumitru Graur spunea povestea copilariei lui Miodrag Belodedici, spre deosebire de restul momentelor, stiam ca povestea nu este doar despre trecut, ci si despre viitor. Este despre copiii care au fotbalul in sange si la care fotbalul trebuie sa ajunga pentru ca ei sa ofere mai departe fotbalul.

"Timp de 40 de zile, 1000 de iubitori ai fotbalului vor merge, pe rând, cu mingea la picior. 2400 de km şi 35 de localităţi. Din Timişoara până la Finala Cupei României Timişoreana.

În fiecare zi vom parcurge în caravană câte un tronson de aproximativ 70 km. În cadrul desfăşurării traseului, fiecare participant va merge cu mingea la picior aproximativ 2,5 Km (20 de minute). De aceea, dacă vreţi să participaţi trebuie să fiţi disponibili în ziua alergării.


Să arătăm ce înseamnă pasiune pentru fotbal!"


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire