vineri, 11 martie 2011

Sluga la doi stapani (P.S. Amant la doua neveste)

In mod normal as spune ca "sunt fara cuvinte", dupa o astfel de reprezentatie, dar de data aceasta trebuie sa scriu cateva randuri, in speranta ca vor fi multi altii cei care se vor bucura de piesa "Sluga la doi stapani", pe care actorii de la Masca, in regia lui Mihai Malaimare, o interpreteaza magistral.



In afara faptului ca am fost la eveniment in compania unor oameni mai mult decat minunati, la invitatia deja celebrei echipe Dreamteam, piesa respectiva, "Sluga la doi stapani", este exact genul meu preferat de punere in scena si spun asta pentru ca entuziasmul si pasiunea se pot citi pe chipurile actorilor inca de la prima scena, glumele piesei sunt adaptate tinereste, pentru noua generatie de spectatori, iar interactivitatea cu publicul, atat de original realizata, este de fiecare data pe gustul meu, "colaborarile" cu Andrei "Pletosul" Rosca, Stefan "Maini-Delicate" Murgeanu sau Vlad "Combinatul" Dulea, fiind de-a dreptul delicioase.

Pentru a afla mai multe despre spectacol, pe care, repet!, Trebuie sa-l vedeti, puteti vizita pagina Teatrului Masca, acolo unde aveti mai multe detalii despre eveniment

P.S. Pentru ca am fost unul dintre putinii care au ramas cu crenguta ridicata, din greseala, evident!, eu fiind un cuminte :), m-am gandit putin la chestiile pe care le insinua domnisoara Smeraldina (Alina Craita) si mi-am dat seama ca deja celebra noastra sluga, Truffaldino (Andrei Gonczi), daca ar pune in practica rolul si replicile in viata personala, ar putea pastra, intr-un curs corect, mai multe relatii in paralel. Nu-i asa? :)

2 comentarii:

Anonymous Masca a spus...

Aha! Deci tu erai cel cu crenguta :)))
Multumim mult pentru ca, impreuna, am petrecut o seara minunata.

11 martie 2011 la 19:39  
Blogger alexymsg a spus...

Da! trebuia s-o comita cineva, nu? :) (bine ca ati comentat! asa am vazut si eu ca lipsea ultima parte a articolului :D )

11 martie 2011 la 20:09  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire