vineri, 6 mai 2011

Va domina homosexualitatea lumea?

Brazil’s top court approves same-sex civil unions, setting precedent for gay rights.

Poate ca la prima vedere linkul de mai sus pare o stire ciudata si din alta lume, dar nu este! Este dintr-o lume care este in continua schimbare si care dicteaza, incet dar sigur, viitorul pe plan international.
Daca in sudul Asiei nu mai este nicio indoiala ca homosexualitatea este pe val, iar in mai multe tari europene, printre care Olanda, Suedia, Portugalia etc, casatoriile intre persoanele de acelasi sex sunt deja recunoscute de lege, incet, pe plan mondial acest fenomen ia amploare, inregistrand doar evolutie si nicaieri o retragere a acestor drepturi, fapt care nu poate decat sa-i incurajeze pe homosexuali.



Asa cum religia a fost de-a lungul mileniilor intr-o metamorfoza continua, zeii fiind dati pe spirite, spiritele pe Dumnezeu sau cine stie in ce alta ordine, in acelasi ritm este posibil sa evolueze si orientarea sexuala a omenirii. Vi se pare greu de crezut ca peste 200 de ani (perioada luata aleatoriu) majoritatea populatiei planetei sa fie homosexuala? Mie nu! De fapt, sunt aproape sigur ca asa va fi, chiar daca nu-mi doresc ca urmasii mei sa faca parte dintr-o societate gay.

Chiar daca nu ii depistati in viata de zi cu zi, si in Romania (probabil ca mai mult in orase si probabil ca si mai mult in Capitala) sunt multi homosexuali, iar ei nu se intalnesc doar la Gay Parade, asa cum mi se parea mie pana de curand, ci zilnic, in pub-uri si cluburi cunoscute lor, in comunitati care se comporta exact asa cum vedem in reportajele despre Amsterdam.

Imi permit sa scriu despre subiect pentru ca in ultimul an am cunoscut mai multi tipi gay, prieteni de-ai prietenei mele, care nu-si dau cu nimic in vileag orientarea sexuala in timpul pe care il petrec in societate, insa pe care i-am vazut (socat, trebuie sa recunosc) in ipostaze mai mult decat sexuale atunci cand, la invitatia lor, am fost intr-unul dintre cluburile gay din Bucuresti.

Daca tot am vorbit despre asta, am si o intrebare: Voi ce parere aveti despre barbatii care se pupa pe obraz atunci cand se intalnesc? E normal sa o faca zilnic, e normal sa o faca daca se vad mai rar sau nu e normal sa o faca niciodata?

1 comentarii:

Anonymous Master a spus...

sa-i pis in freza

6 mai 2011 la 10:27  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire