joi, 24 februarie 2011

Te iubesc! Na!

N-am obiceiul sa fiu lingusitor, asa ca luati de bun tot ce va zic in cele ce urmeaza! Pe onoarea mea!
Nu stiu cand am ras ultima data cu atata pofta ca la #secrettweetmeet! A fost una dintre cele mai frumoase zile din anul asta si, cu siguranta, va ramane una dintre zilele memorabile alea acestui an.



In sediul Tabu, acolo unde s-a filmat toata ziua (<= da click pe linkul ala) :), am fost intampinati mai mult decat generos de Cristina Bazavan si restul echipei sale, care ne-au servit cu bunatati alese, intr-o zi in care in loc sa ne accepte noua bazaconiile ar fi putut sta linistite, lejer, in varful paturilor din casele proprii.
Le multumesc din suflet pentru ca ne-au primit, ne-au servit si ni s-au prezentat, pentru mine fiind o surpriza minunata sa vad atatea domnisoare frumoase in aceeasi incapere.

Chiar daca ma gandeam ca multumirea sacrificarii acelei zile o voi simti abia de Dragobete (adica azi), cand minunatele domnisoare din viata noastra ne vor aprecia actiunea, trebuie sa spun ca am acumulat acolo, in sediul Tabu, de la toti baietii astia pe care ii vedeti in videoclip, destula energie pozitiva cat sa zambesc pana la vara, continuu, de fiecare data cand ma gandesc la discutiile ge-ni-a-le pe care le-am avut despre sexul frumos!
Astfel, inca o data, mi-am dovedit ca un gest facut din inima ti se poate intoarce inzecit, investitia devenind nesemnificativa, in timp ce rezultatul poate fi, sentimental, imens.

Ca sa ajung si la subiecul principal, trebuie sa precizez ca mie mi-e foarte greu sa spun "Te iubesc!". Am putut s-o spun, candva, demult si, probabil, daca as vrea sa ma pacalesc, as putea s-o spun si acum, zilnic, oricui, insa am ales sa n-o fac. Am ales ca aceste cuvinte sa fie echivalentul confirmarii ca ea, cea care ma va face sa-i spun asta, este femeia pe care o vreau pentru totdeauna, sufletul meu pereche, asa ca, pentru mine, melodia asta se potriveste "manusa", deci aleg sa le-o dedic tuturor fetelor pe care le-am iubit si femeilor pe care le voi iubi!



Reale multumiri creierului acestui moment, Mircea Mester, dar si lui Bimus si Alex Traila, care au contribuit din umbra la crearea acestui film!

2 comentarii:

Anonymous iYli a spus...

Absolut geniala surpriza. Felicitari pentru coordonare si…. mersi, m-ati facut sa rad in hohote azi!

24 februarie 2011 la 13:40  
Anonymous Anonim a spus...

eah, you are just cute

10 aprilie 2011 la 03:18  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire