vineri, 4 iunie 2010

Gemini

Daca nu i-as cunoaste, probabil ca mi-as dori din tot sufletul sa fiu in locul lor. Maine isi sarbatoresc cea de-a 26-a aniversare! Sunt gemeni! Au crescut intr-o familie buna, fii de general, au fost sustinuti sa termine cate o facultate, ba mai mult, relatiile tatalui i-au facut sa joace fotbal la cel mai inalt nivel romanesc, in Liga I. Li s-a dat liber la distractie si bani multi pe mana si nimeni nu s-ar fi gandit ca drumul lor o va putea lua vreodata gresit.

Totusi, libertatea, dar in primul rand anturajul, i-au facut ca la un moment dat sa urce pe un val gresit. Valul acela deasupra caruia plutesc toate viciile: alcoolul, jocurile, drogurile sau prostitutia, dar asupra carora nu pluteste niciodata nimeni, pentru ca ele nu fac decat sa-si scufunde victimele.
Astfel, dupa ce le-au placut in exces cluburile de lux, au inceput sa le placa si pastilele, prafurile, casinourile si aventurile pe care genul asta de viata ti le ofera, fara sa-si dea seama ca adrenalina se transforma incet, in timp, in dependenta. O dependenta care, inevitabil, a inceput sa ceara mai mult. Atunci a inceput cu adevarat sfarsitul. A fost ultima data cand au mai avut control asupra propriilor vieti.

Acum, la mai putin de 1 an de cand erau sanatosi, mergeau cu noi la fotbal, la petreceri, la mare sau la piscina, viitorul lor e sumbru. Se trezesc numai cu gandul sa-si faca bani de bile, nu mai mananca, nu mai dorm, hainele abia mai stau pe ei, iar heroina, drogul care i-a nenorocit, este, ironic, singurul cuvant pe care se feresc sa-l mai rosteasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire