miercuri, 14 aprilie 2010

Muzica e fericire

Uneori mă surprind pe stradă fredonând unele dintre melodiile mele preferate, care, într-un mod inedit, se potrivesc "mănusă" cu vremea de afară, cu respectiva perioadă a anului sau, de cele mai multe ori, cu starea spirituală pe care mi-a adus-o un eveniment recent intâmplat.

E plăcut să realizezi că ai avut, chiar si pentru câteva secunde, momente de visare totală, momente în care nu ai fost nimic altceva decât un emiţător de energie pozitivă pentru toţi cei care te-au observat sau, mai mult, pentru cei care în acele momente s-au gândit la tine. Acelea sunt secundele in care elasticul energiei pozitive se întinde şi se întinde până când, brusc, realizezi, puţin jenat, că timp de câteva secunde sau poate chiar minute ai cantat pe stradă, printre oameni, pe bulevard, sub soare, aşa cum poate alţii nu o vor face niciodată. Atunci elasticul revine, într-o karma mai mult decât evidentă şi toată energia pe care ai emanat-o în ultimele clipe se întoarce! Înzecit! Doar că ciupitura nu doare, ci explodează în emoţii, trăiri şi mulţumire. Este ceea ce unii ar numi "moment de fericire"!

Astăzi, cu toate că nu am în plan să ajung la mare de 1 mai, m-am "prins" murmurând, într-un moment de acest gen, melodia Vino sa visam sub apa. Am realizat, din nou, că în ciuda faptului că sunt departe de a-mi atinge ţelurile, sunt un om fericit!

1 comentarii:

Anonymous Sunrise5am a spus...

Azi m-am trezit cantand Use Somebody in statia de autobuz :D Nicio persoana n-a parut deranjata de asta,iar starea mea de spirit s-a imbunatatit considerabil :)

7 iulie 2010 la 02:01  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire