luni, 8 februarie 2010

My friend Pussy!

Cand eram mic am stat o perioada destul de lunga la bunica-mea, iar acolo, vrand nevrand, mi-am facut noi prieteni si prietene pe care, peste ani, am norocul sa-i reintalnesc. Totusi, una dintre reintalniri avea sa ma socheze intr-un mod amuzant:)

Statea in curte cu mine cand eram mici si nu mai stiam cum o cheama. Stiam doar ca toata lumea, inclusiv eu, ii zicea "Pusi". Era simpatica si avea un instrument la care canta, atat mai stiam despre ea.

Acum cateva zile m-am dus, ca un nepot exemplar ce sunt, sa-i dau bunica-mii zapada din fata casei, ca sa se poata manifesta cand vrea sa iasa un pic la aer sau ce actiuni zilnice poate avea ea la batranete si nu mica mi-a fost mirarea cand in drumul prin curte mi-a aparut, ghici cine?, fix Pusi!

"Buna Alex, ce faci ma, ce mai zici, cat te-ai schimbat", de-astea elementare, nevazand insa ca pe mine ma luasera transpiratiile de rusine. Imi venea decat "Hi Pussy!" si cu cat ma chinuiam mai tare sa-mi amintesc cum o cheama, cu atat mai tare imi veneau celelalte cuvinte pe limba. "Bine! Buna! Si tu esti de nerecunoscut!", am zis si eu, linistindu-ma, uimit de cat de simplu era raspunsul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire