vineri, 29 ianuarie 2010

I love (my) facebook photo albums

Cei apropiati mie stiu ca am o anumita pasiune pentru pozele cu mine... pentru pozele acceptabile/simpatice cu mine. Imi place sa fac 200(+) de poze intr-o vacanta, dintre care sa imi aleg 10-20 care imi plac si pe care sa le pot urca pe net sau sa le sharuiesc prietenilor. Totusi, am grija ca in pozele care imi plac mie, cu mine, sa nu apara niciun prieten uitandu-se shasiu, cu vreo fata de terminat sau, cum de obicei ies pozele de vacanta, cu fata de mort de beat, pentru ca, evident, nu i-ar face placere s-o vada nici el si nici prietenii lui.

Contul meu de facebook, care ar trebui sa arate cat de dragut si activ si iubitor si ... (mai adaugati voi lucruri bune) sunt eu, a ajuns sa fie compromis si sa reflecte fix realitatea, fiindca, dupa cum zice o prietena: "lasa tu, ca sunteti natureli.. mie-mi place.. ;;) e din ciclul la bine si la greu :D" Totaly WRONG! Si la bine si la rau e in vacanta, aici e virtual, e cum vreau eu sa fie vazut, e apogeul, e asa cum as vrea sa fie tot timpul :), asa ca daca vii tu si pui toate pozele din vacanta, pe care eu m-am chinuit o gramada sa le triez pentru a le scoate pe cele 20, si ma taguiesti la nesfarsit... pe masa, sub masa, tipand, razand, cazand, jucand .... beat, o sa ma cuprinda o minidepresie, pentru ca eu stiu ca, si tu, la randul tau, te-ai chinuit sa faci 2000 de taguiri si te-ai supara daca le-ai gasi pe toate sterse.

M-am enervat da-mi trece...

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

sunt in aceeasi situatie :P intotdeauna aleg cu strictete pozele pe care le postez si apar taguri cu mine pe alte conturi...ceea ce e cam suparator!:)

13 februarie 2010 la 03:53  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire