joi, 23 decembrie 2010

Pasionati de online, offline!

Sunt placut surprins de energia pozitiva pe care o afiseaza oamenii in retelele sociale atunci cand intra in vacanta. Totusi, sunt si mai surprins cand vad acel "in sfarsit offline! ne vedem dupa vacanta!", pe care il posteaza multi.

Hmmm! Deci, vreti sa spuneti ca pe voi va bucura momentele cand scapati de online? Chiar asa de mult asteptati pauza? Chiar atat va place de noi? Chiar atat va place twitter si facebook, neogen si netlog sau care mai sunt siteurile de socializare de care va aratati atat de pasionati? Sa-nteleg ca voua nu va place social media si ca o faceti doar din obligatie? Naspa...

Eu sunt activ pe facebook si twitter doar pentru ca imi place ceea ce se intampla acolo. Daca vreodata voi combina jobul cu ele, o voi face doar pentru ca imi va face placere, iar atunci, pasiune fiind, probabil ca nu mi se va parea deloc normal sa ma dezic de ele in vacanta.

Anyways, sarbatori fericite si un nou an minunat!

1 comentarii:

Anonymous Corneliu a spus...

Doar ce i-am dat ignore la o nesimtita care mi-a dat offline pe yahoo, doar pt ca suntem in vacanta si nici macar decenta sa-mi raspunda la urari n-a avut-o. Evident asta dupa ce, fiindu-mi colega, am tot ajutat-o la munca in diverse probleme, ea fiind o incompetenta :)

Cum ziceai tu .. subiectivisme si superficialitate in stare pura...

25 decembrie 2010 la 19:17  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire