sâmbătă, 6 noiembrie 2010

La mall! & Cele doua cuvinte! Ciudat!

Astazi, dupa ceva vreme fara mall, am ajuns la Afi cu un prieten care vroia sa-si improspateze garderoba si care m-a rugat sa-l insotesc. Totusi, in loc sa ma impresioneze prin hainele exponate, magazinele aveau sa-mi ofere o alta surpriza, una cu adevarat inedita.

Stiam ca tipa cu care am avut cea mai lunga relatie din viata mea, a 3-a pe care am iubit-o, lucreaza la un magazin de-acolo, insa din nefericire nu am gasit-o la treaba, asa ca m-am dus mai departe, spre o farmacie, sa-mi iau un Nurofen. SOC!
La farmacie, incredibil, lovitura de proportii! Cea de-a doua fata pe care am iubit-o zambea larg, plina de viata ca de obicei:) am vorbit, am glumit, ne-am pupat si... am plecat. Mi-am spus ca e doar o coincidenta, m-am amuzat cu prietenul meu si... am mers mai departe.

La etaj, cand eram pe ultima suta de metri a excursiei noastre la mall, am intrat la Little Big, relaxati si multumiti ca gasiseram la Zara, Bershka si Pull n Bear destule variante pentru cumparaturi. Totusi, surprizele serii abia isi incalzisera mainile. Imi mai pregateau ceva! ALT SOC!

Prima, atentie!, prima mea iubire lucreaza acolo! WHAT THE FUCK? Nu e prea ciudat? Ce vrea sa insemne asta? E ceva ce-mi scapa. Ma rog...

Totusi, ca sa fie seara ciudata intru totul, mai am o "Mini-Maxima"! Atencion!
Pe prima fata si pe ultima femeie carora le-am spus "Te iubesc!" le cheama la fel! Acelasi nume de floare!



5 comentarii:

Anonymous KorinaMS a spus...

Morala: Ai iubit prea mult!

7 noiembrie 2010 la 04:46  
Blogger alexymsg a spus...

Si totusi, inca prea putin! :) inca!

7 noiembrie 2010 la 05:09  
Anonymous Bogdan Bara a spus...

Banuiesc ca fostele tale iubite au facut o asociatie non-guvernamentala si non-profit...care are ca scop in programa electorala sa se joace cu psihicul tau instabil...:))

7 noiembrie 2010 la 07:48  
Anonymous Clopotzel a spus...

Concluzie: toate iubirile tale au fost vanzatoare. Sau sales-agents

11 decembrie 2010 la 04:23  
Blogger alexymsg a spus...

@Clopotel, nu neaparat:) dar nu e nici departe de adevar:)

11 decembrie 2010 la 08:56  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire