marți, 17 noiembrie 2009

Eu votez gamebookers

Mama voteaza cu Geoana! Asa crede ea!
Totusi, intre timp am gasit cotele de pe gamebookers, care spun ca Basescu si Geoana au 1.90 cota, in schimb ce Antonescu are mirobolanta cota de 7.50, adica extrem de atractiva, si am pariat, deci urmeaza s-o sun pe mama, ca sa avem o discutie serioasa in legatura cu votul ei.
Pana acum aveam de gand sa ma duc la vot doar ca sa nu iasa Geoana sau Basescu, dar acum am un scop nou: sa iau aproape 400 de ron de pe urma romanilor constinciosi.

Daca teoria mea este corecta, iar votantii din mediul urban il vor pe Antonescu prezidente, fiecare provincial care s-a mutat la oras va fi si el indoctrinat de semenii lui oraseni, dar mai mult, din exces de zel, fiecare provincial d-asta va incerca sa le arate rudelor ramase in sate cat de destept s-a facut el la oras (doar de-aia sunt ofertele astea la cosmote cu miliarde de minute) si ii va convinge si pe saracii tarani sa voteze pentru binele natiunii.
Astfel, daca tot trebuie sa votam din trei rele raul cel mai mic, macar paguba de la capatul urmatorilor patru ani sa fie cu 3 milioane si ceva mai mica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire