vineri, 23 octombrie 2009

Vă daţi bătuţi înainte ca jocul să înceapă!

Mi-a plăcut foarte mult ceea ce a s-a scris pe hotcity, dar doar din punctul de vedere al modului de viaţă, nu din direcţia emigrării.

That's not the point! După ce am făcut mizerie, fie că e vorba de noi, de prietenii noştri sau de părinţii noştri, nu e normal să plecăm în altă parte, să emigrăm şi să lăsăm jegul în spatele nostru, doar pentru că noi putem pleca. Tocmai acum, când a început să ne jeneze jegul creat, acum ar trebui să strângem rândurile, să facem revoluţii, să creăm mişcări, să nu ne fie ruşine de ceea ce suntem. Aşa se întâmplă lucrurile mari...

In loc să ne folosim de numele pe care îl avem doar ca să arătăm că avem exclusivităţi, mai bine ne-am folosi puterea de convingere a maselor pentru a face lucruri bune, pentru a da de pământ cu cei care umplu de noroi numele şi imaginea ţării ăsteia.
Aşa cum acum 25 de ani nimeni nu credea că va mai scăpa vreodată de cozile de la carne, lapte sau pâine, aşa şi acum soluţia stă în mâinile noastre.

Tot ce trebuie să facem este să trăim în prezent şi să luăm situaţia aşa cum ne este oferită. Unii au avut ambiţia necesară şi au realizat minuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire