duminică, 25 octombrie 2009

5 Motive pentru care ar trebui să vă mutaţi înapoi la ţară!

După o analiză îndelungată mi-am dat seama că vă plângeţi prea mult, iar alegerea cea mai bună ar fi să vă mutaţi înapoi la ţară. E spre binele vostru! Hai să stabilim de ce:

1. Câinii vagabonzi.
Când i-a făcut Băsescu săpun l-aţi înjurat. Când n-au mai fost, l-ati votat. Astfel, îl dăm jos pe Băsescu şi voi plecaţi înapoi la ţară. E ca şi când Băsescu nu s-ar fi întâmplat, iar în jurul vostru nu vor mai fi câini vagabonzi, pentru că îi cunoaşteţi deja pe toţi cei 5 din sat care au voie afară din curte.

2. Traficul.
Pe drumurile rurale nu prea circulă autoturisme, aşa că cea mai mare problemă va fi când două căruţe vor face liniuţe. Cum cred că şi asta se întâmplă rar, n-o să vă blocaţi niciodată în intersecţie. E ideal!


3. Poluarea.
Cerul îmbibat de fumul uzinelor de la periferie, de mirosul noxelor auto sau de fumul ţigărilor consumate pe stradă pot fi evitate. Când veţi râni la vaci sau porci veţi trăi cele mai naturale mirosuri existente. Pun pariu ca stiţi mirosul pe dinafară şi că exact în momentul ăsta adulmecaţi aerul din jur, încercând să vă amintiţi de mirosul de acasă.

4. Cocalarii.
Ah! Cum dracu s-or fi strâns toţi în Bucureşti? Fix în jurul vostru! Nu vă încearcă un oftat melancolic atunci când vă amintiţi de căminul cultural din centrul satului, acolo unde toată lumea ascultă numai muzică clasică? Ce drăguţ ar fi să traiti fiecare w-end acolo din nou! Nu?
Chiar mă-ntreb şi eu uneori! De unde or fi venit atâţia ţărani cocalari?

5. Pitzipoancele.
Nenorocitele dracului! La astea chiar vă înţeleg! Nu ştiu cum poate un om suporta aşa ceva! Peste tot unde te duci, fie că e vorba de cafenea, bar sau club, numai craci lungi, ditamai tocurile, mega buze, ţâţe mari, funduri bombate acoperite cu piele şi lycra. Sigur e mai bine înapoi la voi. Pe bancă, la ea la poartă! Acolo simţi erotismul adevărat! Puloverul croşetat chiar de ea, care te goldeşte excitant şi unghiile ei, oh! Unghiile ei. Mmmm... yummy.

Concluzia mea e că în loc să vă plângeţi atât de mult despre cât de urât este Bucureştiul, mai bine gândiţi-vă cum să faceţi să-l acceptaţi ca fiind actuala voastră casă, pentru că asta este! Faptul că vă plângeţi fără să faceţi nimic pentru a schimba situaţia trădează doar frustrări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire