miercuri, 16 septembrie 2009

Cum arata Google ca om! Human Google!

Ma uitam mai devreme la wordcamp si era o tanti, tare simpatica si timida (genul meu de fetish), care spunea cum face ea SEO si cum ii spune ea lui Google despre cum sa o afiseze si cum e Google si ce face el, ca si cand Google ar fi un nene, la fel cum este ea o tanti (sa nu intelegeti ca o desconsider pe domnisoara. A avut o prezentare nota bene!).

Ma rog! Una peste alta n-am mai inteles nimic din prezentare, fiindca in capul meu, printre job si vocea domnisoarei, a inceput sa se modeleze o silueta a Gogului, silueta care arata exact ca prietenul lui Will Smith din I Robot si care era, evident, cum altfel decat Verde, Galben, Rosu si Albastru (ma gandeam sa ii zic Vegaroa, pueril nu?), dar care arata misto, chiar misto rau! Funky asa...
As fi vrut sa-l desenez eu pe Gogu, asa cum l-am vizualizat, dar nu am niciun fel de talent designericesc, asa ca pot sa-l pastrez decat in minte.

Nu va provoc sa incercati sa-l desenati voi, pentru ca voi inca nu existati, dar sper ca atunci cand o sa fiu celebru fanii mei vor citi toate posturile blogului meu si imi vor trimite desenul, ca sa ma impresioneze.

Bonus: La urmatorul bal mascat o sa ma-mbrac in Google! Sa nu furati ideea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire