joi, 27 august 2009

"Madona a fost naspa!" Voi sunteti niste vite!

Nu va sufar! De ce ati dat de la 1-8 milioane pe un bilet la Madonna, daca nu sunteti fani? E logic sa vi se para ca nu merita banii. De fapt, e logic sa nu va placa si daca ati fost pe baza de invitatii. Daca nu iti place in general, n-o sa-ti placa nici la concert. It's just that simple!

Eu nu sunt fan, deci nu m-am dus. Imi plac melodiile ei, dar mi se pare ca orice suma mai mare de 100 de lei este prea mult. Totusi, am auzit de la unii prieteni ca a meritat fiecare cent, in timp ce altii inca regreta timpul pierdut si banii cheltuiti.

Ca sa pot compara, am zis ca, in locul concertului Madonnei, as fi avut posibilitatea de a merge la un meci al Barcelonei, echipa al carei fan sunt. Preturile sunt cam la fel, in functie de locul ocupat pe stadion. Poate chiar un pic mai scumpe la catalani.
Dupa o scurta analiza am ajuns la concluzia ca as fi fericit doar daca i-as vedea, chiar daca echipa nu ar straluci, asa cum o face de obicei, chiar daca vedetele nu ar aduce nicio faza noua si chiar daca as inhala fum de la torte, asa cum fanii Madonnei au suferit din cauza prafului. Nici nu m-ar interesa sa joace bine. Pur si simplu ar fi o experienta inedita.

Astfel, analizand, am ajuns la concluzia ca, din cei 60-70 de mii de insi care au fost la concert, o mare parte ar trebui sa se auto-analizeze si sa-si dea seama cat de indobitociti sunt de societatea in care traiesc si cat de mult ii influenteaza instinctul de turma. "Moaama! Toata lumea se duce la Madonna! Ma duc si io!"

Pe de alta parte, sunt convins ca daca Michael ar fi venit in concert, inainte sa moara, la sfarsit de cariera, ar fi avut parte de acelasi gen de critica, pentru ca, in ciuda faptului ca toata Romania l-a plans, nici la el nu s-ar fi gasit 100.000 de fani care sa-i cunoasca de la cap la coada versurile si sa simta fericire doar prin faptul ca "regele" (asa cum a Madonna este regina) este atat de aproape de ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire