duminică, 16 august 2009

Femei vs Barbati

Am scris "femei si barbati" in loc de "fete si baieti" pentru ca aceasta gandire vicleana o aplica numai cei care vor sa fie vicleni, care vor sa pacaleasca sistemul.
Nu v-ati intrebat niciodata de ce sunt mult mai fericite cuplurile in care el este dintr-un oras, iar ea a venit in acel oras si s-au stabilit acolo? Nu v-ati intrebat de ce sunt mai multe femei decat barbati care aleg sa plece in alt oras sa studieze decat in orasul natal?
Eu m-am intrebat. Destul de des chiar, iar acum am sunt de parere ca am gasit motivul. Ma rog, unul dintre ele.

Femeile, la ele in oras, la ele in cartier, in anturajul lor, au, de regula, 2-3 relatii in trecut despre care stie toata lumea si pe care ele le regreta cel mai mult. De regula, atunci cand un barbat cunoaste o fata, iar relatia se desfasoara in anturajul ei, el afla o gramada de lucruri care il pun pe ganduri. Cert e ca ar fi ideal ca anturajul ei sa nu existe iar barbatul sa nu fie pus in situatia de a intra ca un invingator pe teritoriul altor barbati, despre care nu stie daca au vreo implicare in viata ei sau daca au avut si care este posibil sa se simta amenintati.

Astfel, o femeie dintr-un alt oras nu prezinta niciun trecut negativ, decat daca barbatul vrea neaparat sa caute nod in papura, iar barbatul care se stabileste "langa batatura" se simte mult mai in siguranta, stare pe care i-o transmite si consoartei.
De asemenea, mai stim ca femeile se simt foarte bine cand invadeaza spatiul altor femei si ca se simt si mai bine atunci cand sunt invidiate.

Asa cum e normal, cazurile de fata se exclud. Nu la voi e asa, ci la restul...

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

in timp ce citeam, ma gandeam de zor cum bati campii cu postul de mai sus. Ai in schimb o bila alba pentru ironia subtila de la sfasitul mai sus mentionatului post draga Alex :)

ma amuzi, I like that

12 noiembrie 2010 la 16:42  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire