sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cel mai bun prieten de-ai mei!

Nu stiu daca sunt cel mai bun prieten al cuiva si, sincer, nici nu conteaza asta, dar stiu sigur ca cel mai bun prieten de-ai mei sunt mai multi de-o data! Ii iubesc pe unii dintre prietenii mei in asa fel, incat deja ii consider familie.

De ce scriu asta!
Cand vorbesc despre ei, nominal, cu altcineva, ma refer la ei ca fiind "cel mai bun prieten de-ai mei" (in scris imi iese asta cu "de-ai mei", insa in vorbire sunt inca agramat, folosind expresia "de-al meu" ) si de fiecare data mi se pare ca, numindu-l pe unul dintre ei "cel mai bun", ii denigrez pe ceilalti, insa acum, scriind asta, am incercat sa explic de ce formula "cel mai bun prieten de-ai mei" este un superlativ pe care il impart, cu drag, ba nu!, cu dragoste, mai multor prieteni de-ai mei.

Deci, acestea fiind spuse, folosesc aceasta incheiere sa va transmit, voua, prietenii mei, dragostea mea si speranta ca ea se va dezvolta si ca vom ramane, vesnic, prieteni.

2 comentarii:

Anonymous Grapefruits a spus...

cred că e enorm să ai un prieten pe care să îl consideri familie. prietenii fraţilor mei au fost aşa. întotdeauna mi-a plăcut să îi am alături.

19 februarie 2011 la 05:31  
Blogger alexymsg a spus...

E enorm:) De la o varsta nu mai ai incredere, rational sau nu, sa i te incredintezi cu totul unui om, fie el iubita sau prieten.
Astfel, atunci cand ai un om care este facut pentru asta, pentru increderea ta, lumea ta isi extinde limitele.
Evident, exista si varianta in care sa te inseli, iar atunci dezamagirea este de mii de ori mai puternica decat de obicei:), insa atunci cand ai un astfel de prieten, gandul unei eventuale dezamagiri nu exista :)

19 februarie 2011 la 17:39  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire