marți, 9 noiembrie 2010

Management prost la The Silver Church!

Intro:
Probabil ca stiti (sau nu) ca cea mai ieftina bere de la The Silver Church e 5 ron, o vodca-apple/orange/energy nu depaseste 12 ron, iar un Long Island este 14(sau 15) ron.
Probabil ca stiti (sau nu) ca aceleasi preturi le gasiti la cluburile studentesti, gen Club A sau B 52.

Probabil ca stiti (sau nu) ca la Fratelli, Bamboo, Le Gaga, etc preturile pentru respectivele bauturi sunt duble, iar restul, daca e mai mic de 5 ron (si atunci daca stai sa astepti), este deja calculat ca fiind spaga aferenta.
Ok...

Imbracat cu tricoul asta, in blugi si pantofi sport, am intrat fara nicio grija la B52 (dupa cum se vede), dar si la Fratelli, atunci cand inca era destul de cald incat sa-mi fie frica de camasa, asa ca, fara nicio grija, m-am dus linistit, curat, parfumat, dupa prietenii mei, vineri (5 noiembrie), la The Silve Church, club pe care eu il consider ca fiind unul studentesc, peste Kulturhaus, dar sub, mult sub cluburile de fite din Bucuresti.
Totusi, dupa ce am stat la coada pentru a intra in club (era full), dupa vreo 3 minute in care bodyguardul (subtirel, tinerel, imbracat intr-un sacou kitchos, trendul ala de anul trecut) m-a studiat, primesc replica socanta si, chiar daca acum mi-e indiferent, umilitoare: "Si dumneavoastra sunteti imbracat prea sport. Imi pare rau, nu puteti intra!"
Nu stiu ce a simtit Andone dupa ce a luat titlul si Cupa cu CFR, iar apoi a fost demis, insa cred ca emotia pe care am simtit-o in acel moment a fost tare asemanatoare.

Chiar daca am insistat ca nu e costumatie sport si ca am prietenii inauntru (despre care eram sigur ca sunt imbracati la fel de "sport"), n-a fost chip sa-l induplec pe usier, asa ca am urcat intr-un taxi si, incalcandu-mi toate principiile, m-am dus si m-am schimbat intr-un alt tricou, de data asta cu guler, pentru ca le promisesem prietenilor mei ca ajung si eu.

Acum, ce credeti? Ce am simtit eu cand am intrat in club si am vazut ca 50%+ dintre cei prezenti erau imbracati cu tricouri asa sau asa?

2 comentarii:

Blogger Cristina a spus...

si asta nu e tot. dupa ce vineri ai stat la coada in tsc (?!?!?!?) si in plus au si facut mofturi la intrare, sambata am stat minute bune la coada in kulturhaus...

9 noiembrie 2010 la 15:16  
Anonymous raddarzone a spus...

A mai patit-o un altul, dar ala era imbracat ca Parazitii in tinerete. Oricum, si eu stau cu morcovul in cur de fiecare data cand ma duc acolo, ca tot "sport" sunt si eu :))

9 noiembrie 2010 la 16:45  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire