miercuri, 22 septembrie 2010

Guns N' Roses rulled @ Romexpo!

Chiar daca ma consider un tip optimist, poate prea optimist, nu ma asteptam la mare lucru din partea concertului Guns N' Roses, dar, fiindca pana pe la 15-16 ani am fost rocker convins, mi-am zis ca trebuie neaparat sa-i vad.

Ma asteptam sa fie nasol in primul rand pentru ca la Dublin lumea a aruncat cu sticle catre scena, pentru ca Axl are 1445 de ani si s-a zvonit ca mai canta doar pentru a-si plati datoriile, pentru ca nu mai e Slash si pentru ca nu ma asteptam sa vad concertul din Golden Circle. Mai mult, dupa ce niste canadieni au incercat sa incalzeasca atmosfera printr-un show AC/DC wannabe pentru copii de 14 ani, Guns s-au lasat asteptati o ora, asa ca pesimismul ma invaluise intr-un mare fel! Chiar ma asteptam sa plec dezamagit acasa!

Primele doua piese au sunat ca dracu, pentru ca probabil microfonul uneia dintre chitare era setat ca fiind principal, in locul microfonului solistului, dar restul melodiilor au sunat genial, show-ul depasindu-mi cu mult asteptarile, Axl fiind inca in putere, suprinzator! Mai mult, chiar daca nu l-au gasit pe Jimmy Hendrix in locul lui Slash, Tommy Stinson (googled it) a facut fata cu brio chiar si la arhi-cunoscutul solo de pe November rain, iar asta chiar mi-a ridicat parul pe maini.

Chiar daca show-ul in sine nu a fost unul magnific, spectacolul de artificii si foc, steagul Romaniei imbracat de Axl, dar si miile de "petale" rosii de la sfarsit mi-au facut super impresie si ma fac sa-mi scot palaria in fata trupei.
Si, da! Sunetul este incomparabil mai bun in fata scenei decat in lateralul ei sau la mai mult de 50 de metri de ea.

Si una care-mi place, de pe noul album!



4 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Vezi ca Tommy Stinson e bassul, chitara principala e DJ Ashba.

22 septembrie 2010 la 08:13  
Blogger Unknown a spus...

E posibil ca sunetul sa fi suferit pentru ca Bucuresti a fost singurul show in aer liber din turnet (in afara de festivalurile de la Reading si Leeds). Poate ca flacaii ramasesera cu ceva setari de sala.
P.S. Tommy Stinson e bass-ul, chitara principala e DJ Ashba.

22 septembrie 2010 la 08:16  
Blogger alexymsg a spus...

Eu pe baiatul asta l-am vazut facand soloul. Google zice ca el e Tommy Stinson

http://www.spirit-of-metal.com/membre_groupe/photo/Tommy_Stinson-12470.jpg

22 septembrie 2010 la 14:38  
Blogger Unknown a spus...

Pai daca te uiti mai atent vezi ca are un bass in mana in poza aia :-).
Chitara principala e DJ Ashba (http://www.myspace.com/djashba). La November Rain mai are un solo si Richard Fortus (http://www.newgnr.com/forum/index.php/topic,35897.0.html) care de obicei e rhythm guitar. Ca sa nu mai zicem ca solo-ul final din November Rain il face Bumblefoot :-) (http://en.wikipedia.org/wiki/Ron_%22Bumblefoot%22_Thal). In configuratia actuala toti 3 au macar cate un solo, dar majoritatea lor sunt facute de Ashba. Tommy Stinson e 100% bassul. O sa ii vad la Madrid (in sala cu siguranta o sa sune altfel) ... ultima oara i-am vazut la Atena 2006, unde au sunat excelent.

22 septembrie 2010 la 21:58  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire