miercuri, 11 august 2010

Un cercel de aur

Pentru ca nu am mai scris de mult, trebuie sa va spun o poveste amuzanta, dar totusi nu prea. Un fel de tragi-comedie pe care am trait-o zilele trecute.

Cum iesi din metroul de la Lujerului pe la iesirea dinspre Piata Veteranilor (nord), poti vedea o trecere de pietoni, care traverseaza bulevardul Iuliu Maniu si care este intens tranzitata de calatori, unde, din mai multa sau mai putina neatentie, zilele trecute o doamna sau domnisoara se pare ca si-a pierdut unul dintre cercei fix in mijlocul strazii, chiar pe acea trecere de pietoni, pentru ca, alaltaieri seara, traversand linistit, mi-a sarit in ochi un cercel de aur in forma de evantai, care avea mai multe strasuri atasate si care parea cel mai frumos cadou pe care una dintre serile astea deprimante mi-l putea face, asa ca m-am aplecat sa-l iau din mers... insa fara succes. Mana mi-a atins o suprafata pe cat de plata pe atat de aurita.

Prima data am crezut ca este vreo farsa, asa ca am continuat sa merg pana in capatul trecerii de pietoni, unde m-am oprit si m-am gandit "ce dracu se intampla?": nimeni nu radea, nimeni nu parea interesat de mine... totul parea ciudat, intrigant, asa ca m-am hotarat sa trec iar, doar pentru a studia mai bine situatia.

Am asteptat sa se faca verde, am traversat ultimul si, trecand din nou pe langa cercel, am realizat! Era cazut pe asfaltul fierbinte, iar prima roata care a trecut peste el l-a facut una cu pamantul, la propriu. Cercelul este la vedere, dar totusi imposibil de luat fara ca toata lumea sa se rada de tine. Ca sa nu mai zic de cazul in care nu reusesti sa-l iei de-acolo:)

Anyway, ma gandesc cat de multa lume s-o fi ars cu cercelul ala si, tototdata, sunt curios daca exista vreo camera video prin zona. Ar iesi un film genial... de romanesc

1 comentarii:

Blogger Irina Mihutescu a spus...

draguta intamplare :)

12 august 2010 la 15:38  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire