joi, 28 mai 2009

Mogulu' e de OK, consilierii... slabuti

Sunt convins ca cele doua fete care au fost, impreuna cu mine, la intalnirea cu Dan Voiculescu, sunt implinite si le vor povesti nepotilor de aceasta intalnire de neuitat. Mie, personal, nu mi-a lasat niciun gust. Nici la propriu, nici la figurat.
Nu o sa scriu foarte multe despre "Mogul", pentru ca s-a prezentat exact asa cum ma asteptam. Si-a povestit viata atent si a atins doar probleme generale, printre care "cei 6 milioane de pensionari" si "micii politicieni" dar, pe de alta parte, nu a vorbit deloc despre blogul sau si despre cei care il citesc, subiecte care, de fapt, ne-au adus pe toti la aceasi masa.

Dupa ce ieri am fost impresionat de o consiliera de-a "mogulului", o femeie perfecta pentru postul respectiv, astazi am fost dezamagit de consilierii acestuia, care nu reusisera nici macar sa tina masa rezervata.
Fiind o invitatie la masa, mi-am permis sa NU iau pranzul cu colegii de la birou, pastrandu-mi apetitul deschis pentru masa pe care urma sa o iau cu Dan Voiculescu (ma si imaginam spunand "recomandati-mi dvs ceva Domnule Voiculescu"), insa apetitul mi-a ramas deschis, ba chiar s-a intensificat.
Farfuriile si tacamurile au stat neatinse, pentru ca nimeni nu ne-a intrebat daca vrem sa servim masa, iar fructiera, plina cu tot felul de chestii atractive, a stat chiar in centrul mesei cu diametru de 4 metri, doar bunul simt oprindu-ma sa-mi dezlantui imaginatia si sa nu ma arunc spre ciorchinii cu struguri cat prunele de la 2 metri distanta.

Totusi, trecem peste nefericita neatentie a gazdelor (sunt convins ca mogulul era convins ca am refuzat invitatia la masa) si ne indreptam catre celelalte 2 invitate ale domnului Voiculescu. Doua tanti, cu 3-4 ani mai mari ca mine, care nu au facut decat sa-l linguseasca pe seful sefilor mei: "Domnule Voiculescu, cum se cladeste un imperiu media?" sau "Ce sfaturi puteti sa-mi dati ca sa intru in politica domnule mogul", clisee al caror raspuns il gaseai, cred, si pe wikipedia si fara de care intalnirea noastra ar fi fost, cu siguranta, una mult mai productiva si mai memorabila, ma rog...

Oricum, momentul zilei nu l-a oferit mogulul, ci una dintre tanti (o angajata mediocra a Cosmote banuiesc), care a spus: "Eu nu fac poza cu dumneavoastra ca poate apare pe cine stie unde si imi creeaza probleme la serviciu".... NO SHIT!?

2 comentarii:

Blogger Miri Sachiko a spus...

Trebuia sa comanzi o pizza prin telefon :) sau mai bine sa te duci cu o shaorma la pachet (just in case). Ma da macar de baut a dat ?

29 mai 2009 la 09:44  
Blogger Cristina a spus...

Ti-a iesit PERFECT! :)
Sau, cum s-ar zice, you pulled it OFF!
@odis - sau ar fi putut sa il intrebe el pe Voiculescu daca nu ar vrea sa serveasca un antreu, ceva... ca o gazda ce (nu) era.

29 mai 2009 la 14:52  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire